t f
^

Nieuwe Livescore app van Eurosport

Het pan-Europese en grootste multimedia sportplatform in Europa, Eurosport heeft een nieuwe iPhone app gelanceerd . Op de nieuwste gratis mobiele toepassing van Eurosport kunnen de sportliefhebbers de grootste competities en spelers volgen. De app is volledig ‘costumisable’ waardoor de app geheel geindividualiseerd kan worden en is beschikbaar in negen verschillende talen.

Eurosport CEO, Laurent-Eric Le Lay, introduceert dat app als volgt: “Livescore enriches and gives a new dimension to our mobile offering as well as taking the    Eurosport brand into new and exciting areas. Fans, journalists and sports fanatics across Europe will love the app which is fully customisable and will cater to their every need.” Eurosport heeft meerder sportnieuws apps voor de iPhone, iPad, Blackberry en Android die al een tijd gratis beschikbaar zijn voor consumenten en heeft naast de mobile apps ook de Eurosport Player app op internet die de fans tegen betaling toegang geeft tot zenders Eurosport internationaal, Eurosport2 en Eurosport News.

Met de nieuwste Livescore app van Eurosport kan de consument de belangrijkste competities zoals basketbal, voetbal, handbal, ijshockey, Rugby, tennis en volleybal volgen. Via de laatste uitslagen, tussenstanden en goals alerts hoef je niets meer te missen van je favoriete club. Het leuke aan deze app is dat je bijvoorbeeld ook tennisspelers van de WTA en de ATP individueel kunt volgen.

De app is overigens niet beschikbaar in het Nederlands maar wel in negen andere talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Pools, Russisch, Zweeds en Chinees.

 

Share